Sunday, December 25, 2016

Elämä on kuolemista: Joulupäivän uroteko; Toimikaa vastaavasti: Ammuin matun / maahantunkeutujan pihaan (rusakko vierasperäinen Suomen valkoisen jäniksen syrjäyttäjä).

Elämä on kuolemista: Joulupäivän uroteko; Toimikaa vastaavasti: Ammuin matun / maahantunkeutujan pihaan (rusakko vierasperäinen Suomen valkoisen jäniksen syrjäyttäjä). 

Kurasta ja likaista vierasperäistä paskaista rusakkoa en ala nylkemään. Nytkähteli kuiviin ensimmäiset 3 harakkaa sitä jo nokkivat, varikset puissa valmiina tulemaan paloittelemaan. Toimikaa tekin ;) toimikaa vääränlaisen toiseuden torjumiseksi käytännön toimin aina ja kaikkialla. Luonnon vastarinta ei auta kun ihminen hölmöyksissään päästää luontoon toiseuden edustajia. Joulupukin joulupäivän esimerkki muulle Suomen kansalle. 

Suomen hallitukselle parasta olisi syödä paskaansa ja kuolla heti: 

Muistakaa: Valkoisen alkuperäisen jäniksemme raiskaajista ei pääse eroon kuin tappamalla ne kaikki, sukupuuttoon. Kansallinen hätätila on julistettu: 


Vierasperäisten torjuntatalkoot käynnistetty: Ei pidä kansamme keskuuteen päästää koleraa, hiviä, neekerisankkeria, ne kaikki ymv loiset tulevat toisten loisten mukana oli sitten tarkastamattomista koirista, kissoista tai pahemmista kyse. Toimikaa! http://kansanmurha.blogspot.fi 

Kansakuntamme joutunut liki vastaavan joukkotuhonnan kohteeksi Bryssän ja Ryssän väestönsiirroin ja alueriistoin. Vuoden 1918 ja vapaussotiemme talvi- ja jatkosodassa osoitimme elinkykymme kansaamme lahdannutta imperialista miehittäjä-Ryssää kohtaan. Toivokaamme ettei ko geeni ole kadonnut. Kansakuntamme selviytymisen vuoksi olennaisinta on se että kansa nousee ja taistelee, uhreja on jo tullut väärinpäin. 


Todellisuuden ohittaminen toteutuu hallituksenkin kansakuntaamme raatelevana: Meillä on unelma-projektina. Ryssän vastustaminen toteutuu paradoksaalista kyllä tehokkaimmin islamin keinoin. Olisiko eurooppalaisilla kenties sittenkin jotain opittavaa islamisteilta? 

Seppo Lehto historioitsija kuntavaaliehdokas 2017
http://kuntavaaliehdokas-Tampere-2017.blogspot.fi

Joulupäivän sanomaa kansakunnalle: Suomi suomalaisille!

Seppo Lehto on tietoisuutta miehittäjä-Ryssästä ja matuinvaasioiden vaarasta tuonut julki jo vuodesta 1990 keväästä alkaen ensin Hervannan Sanomien, Uusi Suomi, Aamulehti, Karjala-lehti etc kauttaJuha Sipilän hallitus saatettava desanttina ja islamistien suosijana vastuuseen kansanmurhastamme:


--------------------------------------

Tamperelainen historioitsija Seppo Lehto asiaa kansakunnalle

Http://tamperelainen-historioitsija.blogspot.fi

-------------------------No comments:

Post a Comment